Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 57 (Search time: 0.037 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
Mar-2010Free and hidden fumonisins in maize and gluten-free productsMarchelli, Rosangela; Dall'Asta, Chiara; Mangia, MattiaDoctoral thesis
16-Mar-2018Recovery of valuable protein co-products from meat industry by enzymatic hydrolysis: bovine fleshing and hidesSforza, Stefano; Anzani, CeciliaDoctoral thesis
Mar-2010Characterization of carbohydrates as food quality, process and tipicity markers by HPAEC-PAD optimized and validated methodsCorradini, Claudio; Borromei, ChiaraDoctoral thesis
2013Identificazione e caratterizzazione dell'allergene Lipid Transfer Protein di pomodoroFolli, Claudia; Rasore, ClaudiaDoctoral thesis
2013Poultry Industry Waste: Protein hydrolizates as growth stimulator for microorganisms potentially probioticNeviani, Erasmo; Meli, FedericaDoctoral thesis
2011Strumenti per l'innovazione di processo nel settore dei formaggi a pasta cotta: image analysis delle dimensioni dei granuli di cagliata e predizione delle cinetiche di scambio termico per raffreddamento convettivo della forma tramite analisi FEMMucchetti, Germano; Iezzi, RominaDoctoral thesis
2013Masked mycotoxins: occurrence, metabolism and role in plantaGalaverna, Gianni; Dall'Erta, AndreaDoctoral thesis
Mar-2010Development of PNA-based systems for food safety and molecular biologyMarchelli, Rosangela; Tedeschi, Tullia; Tonelli, AlessandroDoctoral thesis
2013Studio sull'inattivazione di virus enterici con composti ossidanti e alte pressioni idrostatiche. Sviluppo di recenti metodi di rilevamento virale in campioni alimentari contaminati.Sansebastiano, Giuliano; Tibollo, SimoneDoctoral thesis
16-Mar-2018Different methodological approaches to study lactic acid bacteria traits for their potential technological applicationGatti, Monica; Bancalari, ElenaDoctoral thesis