Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 106 (Search time: 0.053 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
2011Cottura a vapore in forno: effetto di diverse umidità relative sulle caratteristiche fisiche, lo stato dell’acqua e la qualità sensoriale di carne di tacchino.Barbanti, Davide; Mora, BeatriceDoctoral thesis
28-Mar-2008Approcci innovativi nella risoluzione di problematiche di processo tipiche in industrie di macellazione e trasformazione della carneMassini, Roberto; Spagnolello, AlessandroDoctoral thesis
2013Innovative Materials and Techniques for Flavor EncapsulationVittadini, Elena; Ferrillo, Antonio; Belingheri, ClaudiaDoctoral thesis
16-Mar-2018Nutrition science education and information: facing these new challenges in catering schools and oncology centresDel Rio, Daniele; Ghelfi, FrancescaDoctoral thesis
16-Mar-2018Bovine β-Casein: source of Betacasomorphin-7 with effect on human health. Genomic Imputation between A2 β-Casein variant and other phenotypic traitsSummer, Andrea; Di Frangia, FedericaDoctoral thesis
Apr-2011Highly proteolized novel and traditional foodsSforza, Stefano; Dossena, Arnaldo; Lambertini, FrancescaDoctoral thesis
2009Development of new analytical methods for the characterization, authentication and quality evaluation of balsamic vinegar of ModenaPalla, Gerardo; Caligiani, Augusta; Cirlini, MartinaDoctoral thesis
Mar-2010Genomic and ecological studies to understand bifidobacterial adaptation to the human gastro-intestinal tractNeviani, Erasmo; Turroni, FrancescaDoctoral thesis
27-Mar-2009Indagine sui processi di disinfezione nell'industria alimentare con particolare riguardo alla inattivazione virale e nuovi metodi per la ricerca di virus in alimentiSansebastiano, Giuliano Ezio; Zanelli, RobertaDoctoral thesis
Mar-2018The quality of gluten-free products and dietPellegrini, Nicoletta; Morreale, FedericoDoctoral thesis