Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Author
Title
Type
Subject
MIUR sectors
Issue Date
Help
Language
Italiano
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpaceUnipr
DSpaceUnipr is the institutional repository of the University of Parma. Its aim is to give visibility to the University's scholarly content and learning material.
DSpaceUnipr
Browsing by MIUR sectors VET/04
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 28 to 41 of 41
< previous
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Mar-2013
Monitoraggio ambientale di Listeria nell'industria alimentare: confronto di metodiche tradizionali e metodi rapidi
Brindani, Franco
;
Botrugno, Romolo
Doctoral thesis
6-Apr-2012
Pesce ghiaccio e specie ittiche pregiate: normativa e aspetti igienico-sanitari a tutela del consumatore
Bacci, Cristina
;
Boni, Elena
Doctoral thesis
8-Apr-2021
Presenza di aflatossina m1 in formaggi a base di latte vaccino e controlli ufficiali in base alla loro categorizzazione
Bonardi, Silvia
;
Misantone, Gabriele
Master thesis
Mar-2017
Prevalence of Salmonella enterica in Italian salami and evaluation of isolates survival in a human macrophage-like (U937) cell line.
Bonardi, Silvia
;
Bruini, Ilaria
Doctoral thesis
Mar-2021
Preventing fraud and assessing safety in the fishery and aquaculture sectors through rapid analytical strategies
Ghidini, Sergio
;
Zanardi, Emanuela
;
Varrà, Maria Olga
Doctoral thesis
2010
Principio di precauzione e sicurezza alimentare
Brindani, Franco
;
Nicolini, Marcella
Doctoral thesis
2023
Risk analysis of the transmission of antimicrobial resistant Escherichia coli in pork food chain: a “farm-to-fork” perspective
Bacci, Cristina
;
Rega, Martina
Doctoral thesis
4-Nov-2021
Salmonella nella filiera del suino, dall’allevamento al macello, e relative misure di controllo e prevenzione
Bonardi, Silvia
;
Mondini, Silvia
Master thesis
2010
Il sistema di allerta sanitaria in ambito alimentare nella Unione Europea
Bacci, Cristina
;
Ghinelli, Marco
Doctoral thesis
13-Dec-2023
Sistemi di Autocontrollo per la sicurezza e l'igiene negli alimenti: efficienza e sviluppo per le aziende certificate
Conter, Mauro
;
Serpi, Carlotta
Master thesis
10-Oct-2019
Studio della resistenza ai carbapenemi e alle cefalosporine di terza generazione nella bovina da latte
Bonardi, Silvia
;
Cabassi, Silvia Clotilde
;
Alestra, Giuseppe
Bachelor thesis
2010
Valorizzazione e qualificazione di prodotti della pesca ed acquacoltura
Ianieri, Adriana
;
Mariani, Primo
;
Olivieri, Vincenzo
Doctoral thesis
12-Oct-2023
Valutazione delle cause di sequestro di carcasse suine in un macello della provincia di Parma
Bonardi, Silvia
;
Ferdinando, Ruocco
;
Castellucchio, Domenico
Master thesis
6-Mar-2012
Valutazione dell’efficacia dei Piani di Autocontrollo per la gestione dei pericoli microbiologici nella macellazione suina
Bonardi, Silvia
;
Bassi, Luca
Doctoral thesis