Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Author
Title
Type
Subject
MIUR sectors
Issue Date
Help
Language
Italiano
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpaceUnipr
DSpaceUnipr is the institutional repository of the University of Parma. Its aim is to give visibility to the University's scholarly content and learning material.
DSpaceUnipr
Search
Search:
All of DSpace
Tesi di dottorato e di master
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.047 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2011
Cottura a vapore in forno: effetto di diverse umidità relative sulle caratteristiche fisiche, lo stato dell’acqua e la qualità sensoriale di carne di tacchino.
Barbanti, Davide
;
Mora, Beatrice
Doctoral thesis
28-Mar-2008
Approcci innovativi nella risoluzione di problematiche di processo tipiche in industrie di macellazione e trasformazione della carne
Massini, Roberto
;
Spagnolello, Alessandro
Doctoral thesis
Mar-2010
The state of water in bread: effect of processing, formulation and storage
Vittadini, Elena
;
Curti, Elena
Doctoral thesis
2009
Food hygiene in aseptic processing and packaging systems
Massini, Roberto
;
Betta, Giampaolo
Doctoral thesis
2011
Strumenti per l'innovazione di processo nel settore dei formaggi a pasta cotta: image analysis delle dimensioni dei granuli di cagliata e predizione delle cinetiche di scambio termico per raffreddamento convettivo della forma tramite analisi FEM
Mucchetti, Germano
;
Iezzi, Romina
Doctoral thesis
2009
Effect of formulation and process on physicochemical properties of cereal based foods
Vittadini, Elena
;
Carini, Eleonora
Doctoral thesis
Mar-2019
Effect of formulation (with focus on gluten free products) on rheological and structural properties of pasta and bread
Vittadini, Elena
;
Littardi, Paola
Doctoral thesis
Mar-2020
Statistical, chemometric and computational approaches to improve quality and increase market share of fresh and long-ripened Italian cheeses
Mucchetti, Germano
;
Alinovi, Marcello
Doctoral thesis
2017
Listeria monocytogenes in milk and cheese: studies of prevalence, behaviour and growth modelling during cheesemaking and shelf life
Bernini, Valentina
;
Dalzini, Elena
Doctoral thesis
Mar-2010
Ricerca e innovazione tecnologica nella progettazione di linee di lavorazione per vegetali
Massini, Roberto
;
Borgese, Rossana
Doctoral thesis
Discover
Author
1
Albanese, Angelo Fabio
1
Alinovi, Marcello
1
Betta, Giampaolo
1
Borgese, Rossana
1
Carcelli, Alessandro
1
Carini, Eleonora
1
Cordioli, Matteo
1
Curti, Elena
1
Dalzini, Elena
1
Iezzi, Romina
.
next >
Subject
2
Industria alimentare
1
analisi d'immagine
1
analisi FEM
1
Aseptic processing
1
Bread
1
Bread staling
1
Characterization
1
chemometrics
1
Churning
1
clean label
.
next >
Date issued
3
2020 - 2021
8
2010 - 2019
3
2008 - 2009