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24-Mar-2017Struttura e proprietà della pectina e di oligosaccaridi pectinici da sottoprodotti agroalimentariSforza, Stefano; Elst, Kathy; Baldassarre, StefaniaDoctoral thesis
Mar-2019Cyclic fatty acids in foods: origin, role in food authentication, relevance in the human diet, and health aspectsCaligiani, Augusta; Del Rio, Daniele; Lolli, VeronicaDoctoral thesis
2012Batteri lattici non starter durante la stagionatura del formaggio: sopravvivenza, crescita e produzione di molecole potenzialmente coinvolte nella formazione dell'aromaNeviani, Erasmo; Gatti, Monica; Sgarbi, ElisaDoctoral thesis
24-Mar-2017Modulazione del microbiota in soggetti sani o in presenza di processi patologici: focus sull'asse intestino:fegato:cervelloBottari, Benedetta; Mancini, AndreaDoctoral thesis
2011Plant foods and cardiovascular health: looking for mechanisms of actionBrighenti, Furio; Jechiu, LuciaDoctoral thesis
Mar-2019Lactic acid fermentation: a traditional process for new applicationsLazzi, Camilla; Galaverna, Gianni; Ricci, AnnalisaDoctoral thesis
2016Different routes to pure food allergens: extraction, recombinant techniques and total chemical synthesis for obtaining the plant-food pan-allergen LTPTedeschi, Tullia; Sforza, Stefano; Buhler, SofieDoctoral thesis
Mar-2010Ricerca e innovazione tecnologica nella progettazione di linee di lavorazione per vegetaliMassini, Roberto; Borgese, RossanaDoctoral thesis
2012Flavonoids and related compounds: new data on dietary sources, metabolism and availability in humansDel Rio, Daniele; Calani, LucaDoctoral thesis
24-Mar-2017Nutritional interventions addressing food choices and eating behaviourBrighenti, Furio; Rosi, AliceDoctoral thesis