Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/1889/5406
Title: | Identification of best practices for promoting food literacy and sustainable diets in higher education institutions |
Authors: | Franchini, Cinzia |
Publisher: | Università degli Studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti e del farmaco |
Document Type: | Doctoral thesis |
Data: | 2023 |
Rights: | © Cinzia Franchini, 2023 |
Appears in Collections: | Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tesi di dottorato in Scienze degli Alimenti_Cinzia Franchini.pdf Until 2025-06-01 | Tesi di dottorato in Scienze degli Alimenti_Cinzia Franchini | 7.92 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Relazione attività svolte_Cinzia Franchini.pdf Restricted Access | Relazione attività svolte_Cinzia Franchini | 239.17 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
This item is licensed under a Creative Commons License