Search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Item hits:
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
---|---|---|---|---|
2010 | Studio ed ottimizzazione del processo di produzione del prosciutto cotto | Massini, Roberto; Albanese, Angelo Fabio | Doctoral thesis | |
24-Mar-2017 | La fluidodinamica computazionale nei processi alimentari: uno strumento per migliorare lo sviluppo di nuovi prodotti e processi | Barbanti, Davide; Cordioli, Matteo | Doctoral thesis | |
6-May-2021 | Improvement of the use of food resources of African countries | Carini, Eleonora; Marchini, Mia | Doctoral thesis | |
May-2021 | New functional vegetable ingredients for new consumer needs | Carini, Eleonora; Vittadini, Elena Giovanna; Pizzigalli, Emanuele; Carcelli, Alessandro | Doctoral thesis | |
2023 | Non-starter Lactic Acid Bacteria characterization for their control in cheese making | Gatti, Monica; Bettera, Luca | Doctoral thesis |
Discover
Subject
Date issued