Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Author
Title
Type
Subject
MIUR sectors
Issue Date
Help
Language
Italiano
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpaceUnipr
DSpaceUnipr is the institutional repository of the University of Parma. Its aim is to give visibility to the University's scholarly content and learning material.
DSpaceUnipr
Search
Search:
All of DSpace
Tesi di dottorato e di master
Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.018 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2011
Cottura a vapore in forno: effetto di diverse umidità relative sulle caratteristiche fisiche, lo stato dell’acqua e la qualità sensoriale di carne di tacchino.
Barbanti, Davide
;
Mora, Beatrice
Doctoral thesis
2013
Innovative Materials and Techniques for Flavor Encapsulation
Vittadini, Elena
;
Ferrillo, Antonio
;
Belingheri, Claudia
Doctoral thesis
Apr-2011
Highly proteolized novel and traditional foods
Sforza, Stefano
;
Dossena, Arnaldo
;
Lambertini, Francesca
Doctoral thesis
2011
Strumenti per l'innovazione di processo nel settore dei formaggi a pasta cotta: image analysis delle dimensioni dei granuli di cagliata e predizione delle cinetiche di scambio termico per raffreddamento convettivo della forma tramite analisi FEM
Mucchetti, Germano
;
Iezzi, Romina
Doctoral thesis
Discover
Author
1
Belingheri, Claudia
1
Iezzi, Romina
1
Lambertini, Francesca
1
Mora, Beatrice
Subject
2
AGR/15
1
AGR/15 - SCIENZE E TECNOLOGIE ALI...
1
amino acids
1
analisi d'immagine
1
analisi FEM
1
antihypertensive
1
antioxidant
1
CHIM/06
1
cooked cheese
1
Cottura a vapore
.
next >
Date issued
3
2011
1
2013