Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/1889/4120
Title: | Metodi biotecnologici per aumentare e preservare l'agrobiodiversità del luppolo |
Authors: | Liberatore, Claudia Maria |
Publisher: | Università degli studi di Parma. Dipartimento di Scienze degli alimenti e del farmaco |
Document Type: | Doctoral thesis |
Data: | May-2020 |
Rights: | © Claudia Maria Liberatore, 2020 |
Appears in Collections: | Scienze degli alimenti. Tesi di dottorato |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Abstract_Claudia Maria Liberatore.pdf | Abstract | 499.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Activities academic Claudia Maria Liberatore.pdf Until 2100-01-01 | Activities academic Claudia Maria Liberatore | 817.23 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
PhD thesis Claudia Maria Liberatore.pdf | PhD thesis Claudia Maria Liberatore | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.